Het bedrijfsrestaurant op Kubus A ad Prisma 65 in Sliedrecht van opdrachtgever ASVZ dient de centrale plek te worden binnen de Prisma gebouwen voor lunchen, koffieoverleg, flexwerken, vergaderen, ontmoeten en ontvangen. Het dagelijkse aantal personen voor de lunch en de beperkte ruimte zijn uitgangspunt voor een nieuwe indeling en inrichting met een eigentijdse uitstraling.
Thema’s als kleinschaligheid, optimalisatie, vers & gezond, duurzaam, sober en doelmatig, hergebruik zijn de speerpunten voor herinrichtingrestaurant naar een foodstore-model, waarbij de identiteit van de organisatie en de gebruikers centraal staan. Het resultaat is behalve sfeervol en inspirerend ook in de huisstijl en voor meerdere doelgroepen en activiteiten geschikt.
Taakomschrijving eNBloc
eNBloc heeft zich gericht op interieur-/meubeladvies incl. lichtplan, huisstijl en inzichtelijk maken van inrichtingskosten.
Uitdaging
- Werkgroep met diverse achtergronden en belangen;
- Tijdens het proces wordt i.v.m. wijziging van visie 2 scenario’s uitgewerkt voor het restaurant. Een uitgebreide en een kleinschalig kosmetisch variant;
- Wijzigen van functie van een multifunctioneel bedrijfsrestaurant naar een foodstore/cafetaria-model.
- Wijzigen van uitstraling van industriële stijl a la Merwebolder naar licht & luchtig Scandinavisch;
- Langlopend proces op gang houden;
- Offerte traject van zowel uitgebreid als versoberde plan in meerdere niveaus met behoud van interieurontwerp.
Oplossingen
- Ieders belangen verwerken en combineren in interieurplan;
- Het uitwerken van 2 verschillende interessante interieurplannen, qua financiën, functie en stijl.
- Het proces motiveren en inspireren met aantrekkelijke interieur ideeën.
- Het opstellen van 2 ramingen voor vergelijk, keuzes en besluitvorming.